Onze diensten

Opfok

Op onze kleinschalige opfok stal kan uw veulen in alle rust opgroeien en wordt deze dagelijks aan de hand naar de wei gebracht en naar binnen gehaald. Hierdoor worden de veulens en jonge paarden veel makkelijker. Ze gaan in kleine koppels naar buiten en op stal, hierdoor is de kans op blessures aanzienlijk kleiner.

Training

Voor het trainen van jonge springpaarden bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben alle faciliteiten om uw springpaard op de juiste en correcte wijze op te leiden.

Coaching

Rick is gediplomeerd instructeur Niveau 3. Hierdoor is bevoegd tot het geven van instructie. Rick zijn uitgangspunt is altijd geweest zonder een goede dressuurmatige basis kun je geen resultaat boeken in de spring ring. Rick kan ruiters en paarden zowel dressuur matig als op spring techniek verbeteren.

Verkoop

Door dat Rick op vele stallen heeft gewerkt en vaak op wedstrijd te vinden is heeft hij een grote kennissenkring opgebouwd. Niet alleen nationaal maar ook internationaal kent hij vele kanalen. Hierdoor is het mogelijk dat Rick uw paard verkoopt aan de juiste combinatie. Ook is het mogelijk dat Rick uw helpt bij het zoeken en advies geven van het paard dat al uw wensen voldoet.